RC SKAM Ljubljana

Si med tednom v Ljubljani? Iščeš pravi prostor zase in za prijatelje?

Regijski center SKAM odpira svoja vrata dijakom, študentom, mladim v poklicih in mladim po srcu. Ponuja druženje in zanimive ter sproščujoče večere. Ti so obarvani s potopisnimi predavanji, okroglimi mizami, družabnimi in filmskimi večeri, z ustvarjalnimi in izobraževalnimi uricami, z adoracijo in sveto mašo.

Dogodki 2017/2018

4. oktober ob 20.00 palačinke na SKAM-u

17. oktober ob 20.00 promo koncert Stična benda ob izidu zgoščenke Stična točka

25. oktober ob 20.00 kostanj na SKAM-u

S svojimi talenti in dogodivščinami lahko obogatiš tudi druge! Imaš možnost, da v naših prostorih predstaviš svoje potovanje, razstavljaš fotografije, slike in druge izdelke ali pa morda očaraš kar s kulinaričnim večerom … Ti si glavni gostitelj, mi pa priskočimo na pomoč pri organizaciji in promociji večera. Za predloge in informacije piši na neza@skam.si.

Adoracija in maša

V Centru SKAM se zbiramo tudi, da svoje prazne baterije napolnimo z Njegovo močjo. V moči srečanja z Jezusom, ki nas hrani s svojo Besedo in s svojim telesom, po maši nadaljujemo z ustvarjanjem prijateljskih vezi. Mašo in adoracijo pripravljajo različne skupine mladih. V mesecu maju pripravljamo 12-urno dnevno-nočno adoracijo. Vabljeni!

Taizéjska molitev – Ljubljana

V sodelovanju z Evangeličansko cerkveno občino v Ljubljani te tudi v letošnjem letu vabimo k taizéjskim molitvam, ki se odvijajo vsak zadnji četrtek v mesecu s pričetkom ob 20.00 uri; več si preberite na spletni strani.

INFO: Špela Pucelj, taize@skam.si

Tudi pri vas pripravljate taizéjsko molitev? Na taize@skam.si pošljite seznam z datumi molitev in z veseljem ga bomo objavili na tej spletni strani!

Osebni pogovor in spoved

V Centru SKAM je poleg različnih dejavnosti možnost tudi za pogovor in spoved. Priložnostno ali redno se lahko srečaš s sestro ali z duhovnikom.

Kontakt
  • Koledar mladinske pastorale
  • Slovenska škofovska konferenca
  • Urad Republike Slovenije za mladino
  • mlad.si