72 ur brez kompromisa

Mednarodni prostovoljski projekt »72 ur brez kompromisa« je inovativen način vključevanja mladih v reševanje problemov s katerimi se srečuje njihovo domače okolje. V Sloveniji se bo letos odvijal že petič in sicer med 26. in 29. oktobrom.

V projektu bodo skupine mladih, med 15. in 29. letom starosti, v 72 urah opravile zadan izziv. Vsaka skupina bo dobila svoj izziv, le-ti pa bodo vezani na dobrodelnost in pozitiven družbeni učinek v kraju kjer mladi živijo.

Na ta način bodo mladi junaki po vsej Sloveniji delali dobra dela ljudem v stiski, ranljivim skupinam v domačem kraju in na ta način pripomogli tako ljudem kot tudi domači krajevni skupnosti v reševanju problemov s katerimi se domači kraj in ljudje v njem soočajo.

Izziva skupine mladih prostovoljcev do začetka projekta ne bodo poznali, zato bo prisoten učinek presenečanja, kar bo še dodatno pripomoglo k zanimivosti projekta, mladi pa bodo na ta način lahko pokazali vse svoje sposobnosti in se v reševanje danega problema vrgli brez kompromisov ter ga uspešno rešili v 72 urah.

Pridruži se projektu tudi ti! Prijavi svojo skupino!

Naredimo skupaj nekaj dobrega za kraj in družbo v kateri živimo.

 Več informacij in prijave na:

www.mladinski-ceh.si/72ur

dajan@mladinski-ceh.si

Prijave skupin potekajo do 22. 6. 2018.

 

Kontakt
  • Koledar mladinske pastorale
  • Slovenska škofovska konferenca
  • Urad Republike Slovenije za mladino
  • mlad.si