Vabilo na srečanje s p. Cestnikom

Dragi bratje in sestre!

Sinoda mladih nas vabi, da še naprej razmišljamo skupaj z mladimi o izzivih mladinske pastorale, ki je vedno tudi poklicna pastorala. Gospod sam nas spodbuja, naj združimo svoje moči v Cerkvi in skupaj ustvarjamo prostor rasti za vsakega človeka, še toliko bolj pa za mladega.

V tem duhu Komisija za redovno vzgojo in duhovne poklice pri Korusu tudi letos organizira formativno srečanje za vse brate in sestre, duhovnike ter laike v katoliških vzgojno-izobraževalnih ustanovah, ki bo 30. januarja 2019 od 9.00 do 12.00 pri salezijancih na Rakovniku.

Osrednji gost srečanja bo p. Branko Cestnik, ki bo spregovoril o pravkar končani sinodi mladih pod geslom: MLADI, VERA IN RAZLOČEVANJE POKLICANOSTI.

Dnevni red:

9.00 Molitev

9.20 Tema: p. Branko Cestnik

10.30: Odmor

10.50: Pogovor, »izkušnja spregovori«, načrti za naprej

12.00: Kosilo

 

Srečanje bomo končali s kosilom. Za srečanje se bo zbiral prispevek 10,00 € na osebo. Prosim, da svojo prisotnost in udeležbo na kosilu sporočite do petka, 25. januarja 2019 s. Barbari Poredoš na tel: 041-811-369.

 

Želimo si, da bi to povabilo doseglo vse, ki se ukvarjajo s pastoralo poklicanosti in da bi lahko še naprej skupaj prinašali Boga v ta svet.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo vse dobro,

  • Koledar mladinske pastorale
  • Slovenska škofovska konferenca
  • Urad Republike Slovenije za mladino
  • mlad.si